Рівне:

Створення та просування сайтів

Олександрійці їдуть в Артек!

Спорт 08-кві, 2010, 10:019 prov 1 125
Олександрійці їдуть в Артек!


Триває загальнонаціональний спортивний дитячий рух “Біола”: Ігри Чемпіонів”. Вперше змагання четвертого шкільного чемпіонату відбуваються у кожній області. Впродовж двох з половиною місяців за результатами 27 відбіркових турів буде визначено найкращі команди, які представлятимуть свою область на фінальній частині проекту в МДЦ “Артек”. Дійшла черга визначати переможця відбіркового туру на Рівненщині.
У вівторок зал ДЮСШ був вщент заповнений учасниками та вболівальниками. За єдину путівку до фіналу боролися одинадцять команд. Це третій етап змагань. На першому змагаються шкільній команди, на другому — школи визначають сильнішого у районі. Вже потім за результатами змагань стає відомою краща команда області. На єдину путівку претендували одинадцять команд, що стали переможцями другого етапу. Спершу команди боролися у двох вправах. Чотири кращі — у “гладіаторському бою” (хлопчики), “біатлон” (дівчата) та “смуга перешкод”. Краще за всіх вдалося пройти нелегкі випробування учням ЗОШ села Олександрія Рівненського району (керівник команди — Андрій Маулко). На долі секунд поступилися їм школярі ЗОШ смт. Квасилів. Третьою фінішувала команда колегіуму смт. Володимирець. На чудовому дійстві був присутній Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Валерій Гончаров, який позитивно відгукнувся про проведення змагань:
— Вони вкрай необхідні. Я побував разом із “Біолою”, яка робить досить корисну справу, у Білій Церкві, Житомирі, Вінниці, Черкасах. На сьогодні фізичний стан молодого покоління на критичній межі. Ці змагання дозволяють зацікавити учасників у фізичній культурі. Звичайно, не всі стануть олімпійськими чемпіонами. Проте загартованість, фізична міць знадобиться їм у подальшому житті. Завдяки змаганням “Біола”: Ігри чемпіонів” учасники стають витривалішими, дисциплінованішими.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору