Рівне:

Створення та просування сайтів

Кращі визначилися

Спорт 26-бер, 2009, 18:019 prov 1 220
Упродовж двох днів у Рівному проходили матчі міського етапу ІV Всеукраїнського чемпіонату з футболу серед школярів “DJUICE ГОЛ 2009”. За право вийти до наступного (регіонального) етапу боролися юні футболісти й танцівниці з груп підтримки.
Позаду вже другий, міський етап змагань, у ході якого команди доводили свою першість у межах рідного міста. За правилами чемпіонату “DJUICE ГОЛ 2009”, аби визначити кращу шкільну футбольну збірну міста, команди-учасниці грали два тайми по 15 хвилин із десятихвилинною перервою. У Рівному змагалися команди шкіл № 3, 13, 10, 27, 1, 16, 17, 26, 8, 25, 22, 4, 23, 22, 17 та НВК “Колегіуму”. Поєдинки проводилися за олімпійською схемою, тобто на вибування.
У результаті безкомпромісної боротьби в регіональний етап чемпіонату вийшла команда школи №26. Підопічні тренера Василя Фролова представлятимуть наше місто на регіональних змаганнях у Львові. Журі також нагородило найкращого форварда міста Дмитра Кльоця (школа № 26) та найкращого воротаря Юрія Свинарчука (школа № 25).
На міському етапі до юних футболістів приєдналися дівчата з груп підтримки. Учасниці ”DJUICE ФАН 2009” виступали зі спортивно-танцювальними номерами у перервах між основними матчами. Їхні виступи додали яскравих емоцій футбольному змаганню, а кращими серед рівненських груп підтримки авторитетне журі визнало команду дівчат зі школи № 13.
Тож тепер переможців міського етапу чемпіонату чекають ігри регіонального етапу, які відбудуться 11 квітня в Києві, Одесі, Львові та Харкові (північ, південь, захід, схід) і визначать квартет кращих шкільних збірних України в кожному регіоні. Фінали ”DJUICE ГОЛ 2009” та ”DJUICE ФАН 2009” відбудуться 16 травня у Києві.
Всі учасники чемпіонату 2009 р. на кожному етапі отримають призи від ”DJUICE”, а на переможців, крім титулів чемпіонів, чекають захопливі призи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору