Рівне:

Створення та просування сайтів

З другої спроби НВК №26 вийшов у фінал

Актуально 16-кві, 2009, 17:429 prov 1 184
Те, що не вдалося здійснити минулого року, зроблено цьогоріч. Рівненська команда НВК №26 пробилася у національний фінал всеукраїнського шкільного чемпіонату з футболу ”DJUICE ГОЛ 2009”, перемігши своїх суперників у регіональному етапі у Львові.
За право вийти до фіналу змагалися школярі з 64 міст України. На регіональному етапі серед найкращих 126 шкільних збірних визначилися чотири футбольні команди й чотири групи підтримки, які у травні поборються за титули чемпіонів. Міста-учасники було поділено на чотири географічні регіони: північний, південний, західний і східний. Ігри регіонального етапу проходили в центральних містах цих регіонів: Києві (північ), Одесі (південь), Львові (захід) та Харкові (Схід). Крім переможців, у кожному регіоні було визначено найкращого бомбардира й воротаря.
Крім виходу у фінал гравці отримали чудові подарунки. А гравця рівненської команди Дмитра Кльоца було визнано найкращим бомбардиром — 18 голів.
Директор ЗОШ № 26 Володимир Дзюбак:
— Перемогою у Львові задоволені всі — ми і діти. Особливо хлопці. Проте можу сказати відверто — очікували на такий результат. Минулого року нам не вдалося зібрати у команду сильніших. Цього разу школу представляли найкращі футболісти. Самі хлопці їхали і казали: чого туди їхати і не вигравати. Зараз так само хочемо виступити у Києві. Не хочемо ламати статистику переможців чемпіонату, а вони весь час із Західного регіону. Як кажуть, апетит приходить під час їжі. Хлопці відчули смак перемоги і настроюються гідно представити Рівне та Західний регіон у Києві.
Інший представник Рівненщини — команда Дубно — поступилася в одній восьмій фіналу в Луцьку (2:8) й припинила виступи.
Володимир ПРИСЯЖНЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору