Рівне:

Створення та просування сайтів

До фіналу не пробилися

Актуально 24-кві, 2008, 10:419 prov 1 308
Жереб звів представників області в першому ж матчі, який виграли юні спортсмени ЗОШ №26 — 2:1. Два голи на свій рахунок записав Віталій Шепель. У поєдинку за право грати у фіналі регіонального етапу підопічні Василя Федорчука зійшлися із господарями майданчику — львів’янами. Наші футболісти на рівних грали із суперником, але витримати натиск у другому таймі не змогли і поступилися — 1:3. У рівнян знову відзначився учень сьомого класу Віталій Шепель. Проте результат міг бути зовсім іншим, якби до Львова приїхало чотири гравці основного складу ЗОШ №26. Саме цього дня відбувався тур ДЮФЛ, де рівняни приймали льв’ян і впевнено перемогли. Як сказав головний тренер команди Василь Федорчук, якби грала ця четвірка, були всі шанси вийти у фінал змагань.
Найкращими футболістами Західного регіону стали представники ЗОШ №27 з Тернополя. А найсильнішою групою підтримки стала команда Кам’янець-Подільської міської гімназії.
Загалом головним завданням цих змагань є популяризація футболу та здоровогоо способу життя. Всі учасники отримали пам’ятні подарунки і гарний настрій від можливості побачити старовинне місто і познайомитися із однолітками з інших міст регіону.
Вісім команд відкрили собі дорогу до Національного фіналу, який відбудеться 17 травня на майдані Незалежності у Києві. Саме тут стане відомим ім’я команди-чемпіона України ”DJUICE ГОЛ 2008”, яка отримає головний приз — подорож до Італії. Цього ж дня визначиться найкраща команда Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008», дівчата з якої отримають приз — майстер-клас з відомим українським танцюристом Владиславом Ямою.
Володимир ПРИСЯЖНЮК,
Львів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору