Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбувся семінар з екобудівництва

Суспільство 08-кві, 2010, 10:059 prov 1 130
На один день наш край став столицею екобудівництва України. Саме тут Рівненська обласна організація “Українська Асоціація Маркетингу” та обслуговуючий кооператив “Лани Полісся” провели семінар з цього питання.
Захід проводився в рамках проекту “Сприяння розвитку індивідуального будівництва із застосуванням природних матеріалів та відновлювальних джерел енергії”, який має на меті забезпечити інформаційну і консультаційну підтримку громадським ініціативам та фінансується за рахунок коштів, наданих Канадським фондом місцевих ініціатив.
Семінар зібрав представників практично всіх наявних в Україні екопоселень, ентузіастів екобудівництва, людей із досвідом та просто бажаючих швидко та якісно вирішити житлові проблеми.
Гість заходу – Євгеній Широков, президент Білоруського відділення Міжнародної академії екології, провідний фахівець Білоруського НДІ містобудівництва, на рахунку якого спорудження більше 1000 житлових екобудинків з соломи.
В рамках семінару учасники мали змогу налагодити корисні контакти, обмінятися досвідом будівництва та експлуатації, обговорити проблеми та визначити спільну стратегію подальшого розвитку. Також в результаті проведених переговорів між Євгенієм Широковим та представниками ОК “Лани Полісся” було досягнуто низку домовленостей щодо подальшої співпраці, також пан Широков пообіцяв у серпні цього року провести майстер-клас із будівництва екологічного будинку на території екомістечка в селі Радиславка.
http://ekodim.rv.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору