Рівне:

Створення та просування сайтів

Здолбунів

Що новенького? 08-кві, 2010, 10:219 prov 1 123
Директор Здолбунівського районного центру зайнятості Сергій Бабич провів низку зустрічей з керівниками сільгосппідприємств району. Основною темою цих зустрічей було визначення прогнозної потреби у працівниках. Як повідомляє Здолбунівський районний центр зайнятості, робочі зустрічі відбулися, зокрема, з керівником приватного сільськогосподарського підприємства “Хлібороб”, головою фермерського господарства ім.Шевченка, керівниками ТзОВ “Колос-Інвест”, ТзОВ “Горинь-Інвест” та ПСП “Україна”.
Результатом є отримання додаткової інформації щодо потреби у працівниках, укладання договорів на проведення сезонних та громадських робіт. Також намічено шляхи подальшої співпраці з метою організації професійного навчання, працевлаштування безробітних на дотаційні робочі місця.
* * *
Навести лад та завершити будівництво пантеону в урочищі Гурби, що у Здолбунівському районі, має на меті керівництво області. Про це, виступаючи на заході з нагоди 66-ої річниці Гурбинського бою, зазначив в.о. заступника голови РОДА Олексій Губанов. До цієї справи керівництво краю має намір залучити усіх небайдужих.
На місці подій Митрополит Рівненський і Острозький Євсевій відслужив поминальний молебень. Після чого проведено мітинг-реквієм. У заходах взяли участь народні депутати, керівництво району, представники політичних партій, громадських організацій та жителі краю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору