Рівне:

Створення та просування сайтів

КРУ Закарпаття очолив Микола Рябець

Закарпатська область 09-кві, 2010, 12:519 Lobanovskiy 2 476
У п’ятницю, 9 квітня, відбулося офіційне представлення нового начальника КРУ області, в якому взяли участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик, колектив управління.
Представляючи нового очільника контрольно-ревізійного управління в Закарпатській області Миколу Рябця, керівник краю насамперед відзначив його фаховість.
– Досвід роботи Миколи Михайловича в фінуправлінні, податковій інспекції та КРУ - достатній для того, щоб виконувати ті завдання, які сьогодні ставляться перед службою, – вважає голова облдержадміністрації.
Серед основних завдань, поставлених Президентом країни та Прем’єр-міністром, – прозорість та ефективність використання бюджетних коштів. Також, за словами Олександра Ледиди, має бути налагоджена більш тісна співпраця служби з правоохоронними структурами. Більше методичної допомоги від КРУ мають отримувати і представники органів місцевого самоврядування, адже на місцях нерідко виникають проблеми з використанням коштів.
Микола Рябець подякував за висловлену довіру. Також він окреслив першочергові завдання контрольно-ревізійної служби.
– Нам не потрібно «надумано сенсаційних» результатів. Необхідно відновлювати авторитет служби, в першу чергу, об’єктивністю проведених перевірок, – констатував начальник КРУ в Закарпатській області.

ДЛЯ ДОВІДКИ: Микола Михайлович Рябець народився 30 жовтня 1954 року. У 1978 році завершив навчання у Львівському фінансовому технікумі. У 1983 році закінчив УжДУ за спеціальністю «фінанси та кредит». Перше місце роботи – ревізор-інспектор Берегівського районного фінвідділу. З 1980 році працює на різних посадах в контрольно-ревізійному управлінні. У 1990-1994 роках очолює податкову інспекцію Ужгорода. З 1994 до 2001 року працює першим заступником начальника КРУ в Закарпатській області. З 2002 до 2006 року Михайло Рябець – на посаді начальника фінуправління Ужгородської міськради. З 2006 року – начальник фінансового управління Чопської міськради.



Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору