Рівне:

Створення та просування сайтів

Веселе таксі

Кримінал 17-кві, 2008, 15:279 prov 1 352
Як розповіла інспектор центру зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко, наряд у складі начальника ВДАІ з обслуговування адміністративної території Здолбунівського району майора міліції Олега Поліщука спільно з інспектором ДПС прапорщиком міліції Дмитром Стерніком ніс службу на одній із ділянок доріг Городище-Рівне-Старокостянтинів – Мізоч. Під час нагляду за дорожнім рухом у поле зору вартових доріг потрапив автомобіль марки «ВАЗ 2111» служби радіо-таксі «Кентавр», що рухався на досить великій швидкості у напрямку Рівного. Побачивши інспекторів ДАІ, водій легковика збільшив ще швидкість на кілька десятків кілометрів. Після цього ДАІшники вирішили наздогнати та зупинити таксиста.
Оглянувши салон, правоохоронці звернули увагу на багаж, який відразу викликав оперативний інтерес. Автомобіль разом із пасажирами відразу ж доставили у Здолбунівський райвідділ міліції для перевірки.
У присутності свідків міліціонери виявили, що у клунку, який везли молоді люди, знаходиться 216 грамів подрібненої речовини зеленого кольору (схожої на маріхуану).
Зараз речовина знаходиться на дослідженні. А молоді люди та водій таксі дають свої пояснення слідчому. Проводиться перевірка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору