Рівне:

Створення та просування сайтів

Підсумки роботи промисловості Івано-Франківська за січень–березень 2010 року

Івано-Франківська область 20-кві, 2010, 08:409 Lobanovskiy 943
Головне управління статистики інформує. За підсумками січня–березня 2010р. у переробній промисловості м.Івано-Франківська підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв забезпечено зростання випуску на 32–96% яловичини і телятини, свіжої (парної) чи охолодженої, сиру плавленого, кормів готових для сільськогосподарських тварин та свійської птиці, на 1–6% – борошна, печива солодкого і вафлів, яловичини і телятини морожених, хлібобулочних виробів. Водночас зменшено на 54–78% випуск більшості видів виробів кондитерських з цукру, на 36% – виробів макаронних з начинкою, на 2–15% – круп, майонезу, тортів, здобних хлібобулочних виробів.
На підприємствах легкої промисловості зріс випуск блузок, туніків, батників жіночих та дівчачих, з тканини, суконь та сарафанів жіночих та дівчачих, жакетів, блейзерів, піджаків жіночих та дівчачих, з тканини. Виробництво пальт, напівпальт, накидок, плащів, курток теплих типу "парки" чи "аляски" та аналогічних виробів чоловічих та хлопчачих, з тканини, залишилось на рівні аналогічного періоду минулого року. Зменшено виробництво пальт, напівпальт, накидок, плащів, курток теплих типу «парки» чи «аляски» (включаючи лижні) та виробів аналогічних жіночих та дівчачих, з тканини, білизни постільної, спідниць та спідниць-брюк, жіночих та дівчачих, з тканини.
Спостерігається нарощування обсягів серед основних видів продукції целюлозно-паперового виробництва, оброблення деревини та виробництва виробів з деревини: товарів шкільних та канцелярських з паперу та картону, конвертів та листівок з паперу та картону, коробок з паперу та картону для зберігання паперового канцелярського приладдя, деревини уздовж розпиляної чи розколотої, паркету дерев’яного щитового, брусків, планок та фриз для паркетного або дерев’яного покриття підлоги, вікон, дверей дерев’яних, виробів дерев’яних будівельних та столярних.
У хімічній та нафтохімічній промисловості зріс випуск шампунів, мила та препаратів поверхнево-активних органічних для використання в якості мила при зменшенні виробництва засобів миючих та для чищення та виробів пластмасових інших.
Серед видів іншої неметалевої мінеральної продукції збільшено виробництво елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону чи штучного каменю при скороченні випуску сумішей бетонних готових для використання.
У машинобудуванні, при збільшенні виробництва верстатів для оброблення дерева у 2,2 раза, спостерігалося зменшення виробництва на 30–80% машин пральних, газомірів, трансформаторів електричних, приладів та апаратури для автоматичного регулювання та керування, на 7–19% – приладів для вимірювання фізичних та хімічних величин, схем інтегральних та мікромодулів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору