Рівне:

Мешканці рівненщини стали більше їсти

Актуально 25-гру, 2008, 11:559 prov 844
Мешканці рівненщини стали більше їсти


Серед основних видів харчових продуктів, порівняно з відповідним періодом 2007 року, нарощено виробіток круп на 106,7%, жирних сирів — на 138,8%, фруктових джемів, желе, фруктових чи горіхових пюре та паст — на 54,2%, борошна — на 14,5%, ковбасних та макаронних виробів без начинки — на 7,5%, хлібобулочних виробів — на 2,1%, пряників і аналогічних виробів, солодкого печива, вафель — на 2%. Про це повідомили у обласному управлінні статистики.
Разом з тим, до рівня січня-листопада попереднього року не додано 37,9% оцту та його замінників, одержаних з оцтової кислоти, 31,6% безалкогольних напоїв, 25,4% рідкого обробленого молока, 20,7% фруктових та овочевих соків, нектарів, 16,8% яловичини і телятини свіжої (парної) чи охолодженої, 14,4% свинини свіжої (парної) чи охолодженої, 12,2% спредів та сумішей жирових, 9,5% вершкового масла, 6% кисломолочних продуктів.
ZAXID.NET.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Вгору