Рівне:

Створення та просування сайтів

Троє школярів на Львівщині у стоматологічному кабінеті обчистили лікарку

Львівська область 22-кві, 2010, 09:099 Lobanovskiy 864
Двоє однокласників та їхній товариш вирішили піти до стоматологічного кабінету. Проте не по здорові зуби прийшли юнаки, а по цінні речі. Отож поки лікарка оглядала ротову порожнину одного з хлопчаків інший нишпорив у її сумці. Хлопці пішли, а жінка помітила, що у неї зник гаманець, де була золота брошка.

Наступного дня це тріо прийшло знову. Тільки цього разу їх виставили за двері і зателефонували до райвідділу. Хлопців запідозрили у скоєнні злочину і запросили до міліції на розмову.

«Школярі зізналися у крадіжці, розповіли як усе було. Оскільки вони неповнолітні ми їх відпустили на підписку про невиїзд»: - розповідає Ярослав Ільницький, начальник ВКМСД Дрогобицького МВ ГУ МВС України у Львівській області.

Та не довго школярі сиділи удома. Двоє однокласників наступного дня пішли до магазину, де вкрали 60 гривень. Проте далеко втекти їм не вдалося, їх впіймала продавець.

Один із крадіїв вже був засуджений за аналогічний злочин. У двох інших сумління до цього випадку було чисте, однак невдовзі їхню долю вирішуватимуть в суді.

Ольга Адамська, ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору