Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному хочуть провести конкурс дитячих творів «Моя мама найкраща»

Рівненська область 22-кві, 2010, 10:209 prov 1 328
Депутат Рівненської міської ради Сергій Паладійчук виступає з ініціативою до Дня матері провести конкурс дитячих творів на тему: «Моя мама найкраща». Метою конкурсу є вшанування матері, виховання поваги до матері та родини, сприяння розвитку дитячої творчості, залучення якнайширшого кола дітей до активної роботи по підвищенню творчого інтелектуального рівня підростаючого покоління, привернення уваги до проблеми материнства, виявлення і відзначення найкращих мистецьких робіт.
- Я думаю, що роль матері для суспільства, для дитини, для сім'ї, переоцінити важко, тому особисто я прагну, щоб якомога більше людей розуміли це і робили для наших любих мам щось важливе. Акція, яку ми започаткували, має на меті, щоб дітки таким чином зробили для своїх матусь щось приємне, вимовивши всі свої слова вдячності у малюнках. – зазначає голова бюджетної комісії.
Вік учасників, серед яких проводиться конкурс - від 6 до 14 років. Роботи приймаються до травня 2010 року за адресою: 33028, м.Рівне, вул.Короленка, 2/2. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0362) 62-06-57.
Підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців відбудеться 9 травня 2010р. в День матері. Переможці отримають цінні призи. Головний приз – сімейна поїздка переможця конкурсу з мамою в Аквапарк.

Прес-служба голови бюджетної комісії
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору