Рівне:

Створення та просування сайтів

Робота юної рівнянки — одна з кращих в Україні

Рівненська область 04-травня, 2012, 08:389 prov 1 348
Півтора місяці тому було оголошено Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку та фотографій під назвою «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху!», аби залучити підростаюче покоління до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху. У майстерності та креативності змагалися учасники віком від 5 до 16 років.
А вже 19 квітня у Київському Державному Академічному театрі ляльок підбили підсумки конкурсу та оголосили переможців. Хоча завдання було і не з легких, оскільки у творчому змаганні оцінювалися понад 26 тисяч дитячих робіт, та все ж таки кращих з найкращих їх авторів обрано.
Переможців конкурсу привітав Міністр внутрішніх справ Ураїни Віталій Захарченко, який наголосив, що проведення таких заходів має важливе значення, адже це своєрідна форма виховання молодого покоління. На думку Міністра цю ідею обов’язково потрібно підтримувати, оскільки у творчому змаганні багато сімейних та повчальних малюнків.
— Таким чином батьки можуть залучити дітей до вивчення Правил дорожнього руху, що допоможе запобігти багатьом трагедіям на дорозі, адже в Україні щодня отримують травми 11 дітей, — зазначив очільник МВС.
Серед переможців конкурсу була і представник з Рівненщини — Катерина Жукова, учениця одинадцятого класу ЗОШ № 28 міста Рівне, яка отримала за свою роботу спеціальний приз — покетбук.
Окрім отриманих цінних подарунків дітям запропонували подивитися лялькову виставу. Після такого свята на обличчях талановитих митців сяяли посмішки і всі вони одноголосно запевняли, що наступного року обов’язково братимуть участь у конкурсі.
ПРЕС-СЛУЖБА ВДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору