Рівне:

Створення та просування сайтів

Радивилівська "Свобода" провела конкурс дитячого малюнку "Проблеми України очима дітей"

Останні новини 10-кві, 2009, 12:189 prov 1 383
Конкурс дитячих малюнків провела Радивилівська районна організація ВО "Свобода". Захід відбувся у Радивилівському районному музеї. Учасники конкурсу - учні художнього відділу Радивилівської школи мистецтв, запропонували до розгляду журі двадцять сім малюнків із зображенням тих проблем, які на їх думку, є сьогодні найактуальнішими для нашої держави.
Звісно, у кризовий час на поверхню вилазять всі негативні соціальні тенденції, всі хвороби суспільства. Саме тому левова частка робіт була про наркоманію, соціальну несправедливість та хабарництво.
Діти розуміють світ відмінно від дорослих, тому коло проблем не замкнулося на соціальних явищах. Учасники продемонстрували зріле бачення світу, доторкнувшись своїми пензликами і до проблеми охорони дитинства, екології, культури та навіть об'єднання нації.
Переможцем конкурсу стала Яна Круглик, яка присвятила свою роботу українській культурі. Друге місце здобула Надія Мисаковець - авторка малюнка на тему охорони дитинства та гасла: "Навколо дітей повинні бути лише іграшки!". Третє місце виборов Дмитро Саква, який відобразив проблему хабарництва. Крім того, спеціальний приз від директора Радивилівського районного історичного музею отримала Костюк Оксана за малюнок на тему збереження українських традицій.
Виставка малюнків буде експонуватися до 12 квітня, а потім малюнки буде виставлено в селах Радивилівського району, — повідомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору