Рівне:

Створення та просування сайтів

Двоє жителів Рівненщини стали переможцями всеукраїнського конкурсу малюнків «Дитячий кобзар»

Останні новини 28-травня, 2008, 09:259 prov 1 981
Добіг до кінця Всеукраїнський конкурс малюнків «Дитячий Кобзар», організований Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Молодіжний Союз Наша Україна». Конкурс проводиться з метою формування у свідомості дітей любові до своєї Держави, популяризації творів великого Кобзаря Т. Г. Шевченка, стимулювання розвитку дитячої творчості.
В усіх областях України з лютого місяця проходив збір дитячих малюнків на тему творчості Великого Кобзаря. На розгляд компетентного журі у складі народного художника України Гайдамаки Анатолія, народних депутатів України Аржевіна Станіслава та Оробець Лесі, а також голови ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна» Степана Барни та його заступниці Анни Вовк надійшло більше 3 000 робіт молодих художників з усієї країни. З них представниками саме Рівненської області було подано близько 200 робіт.
Переможців конкурсу дитячих робіт нарешті визначено.
З усіх робіт було відібрано 10 найкращих з усієї України, з них переможцями стали і двоє представників Рівненщини. Радо повідомляємо вам їхні імена:
1. «…Соловейко в темнім гаї сонце зустрічає», Верещако Юлія, 14 р., Рівненська обл.., м. Костопіль
2. «Чума», Бурделяк Валентина, 14 р., Рівненська обл., м. Радивилів
Вже зовсім скоро переможці будуть запрошені на урочисте нагородження до Києва, також передбачаються заохочувальні подарунки для учасників. Окрім того, роботи переможців та окремих учасників увійшли до збірки вибраних творів Тараса Шевченка, яка вже вийшла у світ за сприяння ВГО «Молодіжний Союз Наша Україна». Збірки творів Кобзаря з ілюстраціями юних художників будуть надіслані до бібліотек усіх обласних центрів нашої країни.
Під час нагородження переможців «Дитячого кобзаря» на Майдані Незалежності у Києві буде також організовано виставку конкурсних робіт, де їх зможуть побачити усі охочі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору