Рівне:

Створення та просування сайтів

Навесні у моді ніжні відтінки

Суспільство 22-кві, 2010, 11:269 prov 1 341
Мода ніколи не залишала байдужих до себе, особливо це стосується жінок. І що б там не казала народна мудрість, зовнішній вигляд, і одяг зокрема, є важливим елементом сучасного життя.
Навесні у моді ніжні відтінки

Виглядати красиво і модно хоче кожна жінка. Змінюються часи, змінюється поняття та еталони краси, змінюється мода, але питання, що буде модним у новому сезоні завжди актуальне. Отож, що обирати? Інформація спеціально для жінок.
Цієї весни у моді ніжні відтінки кольорів. Хітами сезону є бірюзовий, фіолетовий, колір “томатного пюре”, коралів і шампань. Усі вони повинні бути дуже ніжними, пастельними і приглушеними. А ось аксесуари, навпаки, мають бути яскравими, головне – правильно поєднати. Так бірюзовий чудово пасуватиме до всіх відтінків синього. Приглушений відтінок червоного кольору (томатний) добре поєднується із чорним і зеленим. А яскраві аксесуари допоможуть підтримати “овочеву” тематику. Кораловий відтінок чудово поєднується з оранжевим і чорним. Вони надають необхідної яскравості. Фіолетовий – це хіт кількох останніх сезонів, тепер він став м’якшим і ніжнішим. Його можна доповнити чорним і яскраво-червоним кольорами. Шампань – нейтральний і дуже вигідний для того, щоб відтінити яскравість аксесуарів. Водночас це найелегантніший і навіть аристократичний колір. Ніжно-бежевий чудово поєднується з рожевим та іншими романтичними відтінками.
Весна–2010 повертає моду на джинси. Цієї весни модниці можуть уподібнитися чорноробам або рокерам. Зокрема, модним буде джинсовий одяг у стилі “А-ля чоловік” – це дещо безформні, стягнуті на талії моделі, до того ж, потерті та діряві. Також модними будуть джинси із різноманітними заклепками та ланцюжками.
Цієї весни популярна довжина спідниць – нижче коліна. Адже жіночність – головна тенденція останніх декількох сезонів, а довга спідниця – її найкраще втілення.
У моді також висока талія, яка вже третій сезон поспіль впевнено тримає свої позиції.
Щодо взуття, то воно потішить різноманіттям та яскравістю. Загалом, нічого нового, крім незвичайної виразності та нереального вигляду, нам не пропонують. Модним буде взуття з імітацією візерунку шкіри рептилій різноманітних кольорів. Туфлі на високих підборах, вся поверхня яких створена зі зміїної шкіри, зараз якраз доречні. До того ж, зміїна шкіра стає й популярним елементом декору на додачу до всіх інших модних деталей. Також на піку моди босоніжки і туфлі золотавих і срібних відтінків, доповнені відповідними аксесуарами.
Заклепки, вставки й деталі з металу цієї весни стають елементами не лише байкерських черевиків та чоботів, а й витончених вечірніх туфлів, босоніжок й ботильйонів.
У моду повертаються й народні мотиви, хоча поки що дуже боязко й несміливо. Переважно це широка тасьма з характерним малюнком, якою декоровані босоніжки у грецькому стилі.
Важливе місце у моді весни-літа-2010 займають аксесуари. Великі браслети, сережки та різноманітні булавки у волоссі у новому сезоні будуть дуже доречними.
Підготувала
Вікторія РИЧКО, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору