Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині троє молодиків за образу забили безпритульного

Львівська область 22-кві, 2010, 12:499 prov 885
Забили на смерть товариша по чарці троє львівських молодиків. Безпритульний повівся необачно - обізвав одного з нових друзів на тюремному жаргоні.
У селищі Брюховичах, що у Львові, Олег з’явився тижні зо три тому, згадують місцеві. Оселився у підсобному приміщенні поблизу недобудованої дачі. Хоч клопоту від нового сусіди не було, але дружби з ним не водили. Про те, що чоловік помер, дізналися від випадкового перехожого.

Богдан, мешканець с. Брюховичів:

- Тут прийшов мужчина, який йшов до лісу, та зайшов на подвір’я, і каже, що хотів там якусь щіпку зрізати і заглянув в ту буду, і там - труп. Він прийшов на подвір’я і каже, щось треба робити.

Правоохоронці відразу з’ясували, що вночі 45-річний Олег випивав з новими друзями: двома братами та їхнім знайомим. А вночі друзяки забили безхатька до смерті.

Віктор Кириленко, керівник Шевченківського райвідділу м. Львова:

- Виникла бійка, яка згодом переросла у жорстоке побиття. Застосовували палиці, а також наносили удари руками і ногами. Є переломи ребер, розрив серцевої сорочки, що безпосередньо призвело до смерті.

Сусіди запевняють, жодних підозрілих звуків у ніч трагедії не чули. Кажуть, собаки б дали знати, якби поблизу билися.

Богдан, мешканець с. Брюховичів:

- Ніякого шуму не було. Було все тихенько. Вони тут не шуміли, не кричали. Тихенько п’янствували. Але потім міліція нам сказала, що його вдарили. Але я бачив, коли його забирали, то не видно було ніякого удару, нічого.

Душогубів затримали майже одразу - всі вони мешканці Брюховичів. Один з них - раніше судимий за крадіжки та зберігання наркотиків. Самі хлопці пояснюють, що сварка спалахнула через страшну образу.

Затриманий:

- Він мене обізвав.

- Як він вас обізвав?

- Губою.

Затримані зізнаються, горілчаного брата покинули ще живим, допомагати навіть й не думали. Нині проти них порушили кримінальну справу за завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, НТН, Львів.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2010/04/22/3618
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору