Рівне:

Створення та просування сайтів

Солодке життя в "Україні"

Новини регіону 10-бер, 2005, 15:439 prov 1 293
Десять підприємств, що взяли участь у параді тістечок, тортів, батонів, паляниць, короваїв та пиріжків, потішили відвідувачів різноманіттям своєї смачної продукції, яку можна було покуштувати й купити прямо на виставці.

Добрі господині підприємства громадського харчування “Студентське”, враховували одвічну диспропорцію між апетитом “гризунів науки” та товщиною студентських гаманців. Вони запропонували відвідувачам, серед яких було немало студентів, пиріжки-гіганти та тістечка-акселерати за справді смішними цінами.

Кондитерський цех Рівненського ЦУМу “виростив”, на бісквітному “грунті”, справжнісінький зелений кактус із рожевою квіткою. Кактус разом із колючками виявився їстивним, як і глазурова квітка.

У виставці взяли участь два київських підприємства. Хлібзавод № 2 запропонував рівнянам різноманітні торти, тістечка, рулети і кекси. Від самого переліку інгредієнтів, що увійшли до складу випічки, стає солодко: суфле, вершки, шоколадний крем, курага, незбиране згущене молоко… – ммм, смакота! Хлібзавод № 11 пішов іншим шляхом – привіз на виставку різноманітні сухарики й бублички, печиво й напівфабрикати, які не втрачають їстивності протягом 90-40-45 діб!

У межах виставки відбулася конкурсна дегустація експонатів. Найкращою була визнана продукція ВАТ “Поліссяхліб” (див. фото на 1-й стор.) та ПП “ІВІТА” (на фото ліворуч). Теплий хліб, що пахне дитинством – це дбайливо збережена хлібопекарська традиція нашого міста, а тістечка і торти, глазуровані дивовижною желейною “кригою” – це, так би мовити, солодке втілення новітніх тенденцій у кондитерській справі.

На жаль, короткий термін життя казкових букетів з вершкового крему та мармеладу, обмежив час виставки одним днем. Однак, не варто сумувати – рівняни та гості міста матимуть змогу придбати солодку радість у багатьох торгових точках міста: від продуктового супермаркету до пересувного вагончика.

Любов АНТОНЮК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору