Рівне:

Створення та просування сайтів

ВАТ “РІВНЕХЛІБ” НЕ ЗУПИНЯЄТЬСЯ НА ДОСЯГНУТОМУ

Суспільство 22-вер, 2005, 12:159 prov 3 461
В усі часи особливої шани заслуговують люди, які виготовляють для інших найголовніше – хліб. Цей продукт харчування у повазі в усіх народів, а в українців – особливо. Про це свідчать народні прислів»я – “Хліб – усьому голова”, “Як хліб на стіл, то й стіл – престіл” та інші. Українці з дитинства навчені шанувати і поважати хліб.
Сьогоднішня розповідь про підприємство, яке вже понад сто років функціонує в нашому місті. Нині – це ВАТ “Рівнехліб”. Його продукція дає змогу рівнянам і гостям міста смакувати свіжим запашним українським хлібом. Це відоме підприємство неодноразово нагороджувалося різними дипломами і грамотами як учасник і переможець багатьох виставок.
До розмови кореспондент “ПГП” запросила виконуючу обов»язки голови правління ВАТ “Рівнехліб” Віру Островську (на фото):
– Наше акціонерне товариство зареєстроване в 1997 році (до того часу це було головне підприємство Рівненського хлібооб»єднання). Наразі до складу підприємства входять 4 структурні одиниці: хлібозаводи №№ 1, 2, кондитерський та макаронний цехи. На сьогодні ми маємо змогу виробляти до 50 тонн хлібобулочних, 3 тонни кондитерських та 15 тонн макаронних виробів щодоби.
– Пані Віро, розкажіть, будь ласка, про асортимент продукції підприємства.
– Ми пропонуємо надзвичайно широкий і різноманітний асортимент хліба і хлібобулочних виробів. Наш хліб змішаної валки по праву вважається кращим у західному регіоні Україні. Значним попитом у населення користується хліб “Урожайний”, короваї святкові вагою від 3 до 5 кілограмів. До речі, ВАТ “Рівнехліб” випікає до 5 тонн так званого соціального хліба “Сергіївський” масою 0,750 кг за ціною 92 копійки за буханку. Справжньою візитівкою підприємства стали наші торти – “Київський”, “Празький”, “Трюфельний” – загалом за місяць ми випікаємо до 40 найменувань хлібобулочних та 30 видів кондитерських виробів.
– А як щодо якості продукції?
– На ВАТ “Рівнехліб” постійно поліпшується якість продукції, розширюється її асортимент, ведуться розробки нових рецептур. Вся продукція виробляється на натуральній, екологічно чистій сировині без хімічних домішок, до того ж з урахуванням традицій українського хлібопекарства. Саме тому наш хліб та інші вироби мають неперевершений смак. Тільки останнім часом освоєно виробництво декількох нових видів хлібобулочних та кондитерських виробів. Серед них: батон “Молочний нарізний” вагою 0,4 кг з борошна вищого ґатунку, булка “Косичка з родзинками” (0,4 кг), у стадії розробки знаходиться хліб “Пікантний” – житній заварний хліб з коріандром і вівсяними пластівцями. Планується, що до споживачів ця продукція надійде у жовтні – до Дня працівників харчової промисловості. Вже незабаром у торговій мережі міста з»являться тістечка “Малятко”, “Галявинка”, а також торти “Сюрприз”, “Незабудка”. Весь асортимент нашої продукції представлений у фірмових точках ВАТ “Рівнехліб”, яких на сьогодні нараховується 10. У них, наприклад, хліб “Подільський покращений” вагою 0,720 кг, який користується найбільшим попитом у покупців, та й інші види нашої продукції продаються за ціною виробника.
– Мені відомо, що мережа фірмових точок торгівлі продукцією ВАТ “Рівнехліб” постійно розширюється…
– Ми прагнемо запропонувати наші хлібобулочні вироби мешканцям усіх районів Рівного. Підприємство має власний транспорт, тому нашу продукцію можна придбати й в інших торгових закладах міста.
Незабаром відкриється нова фірмова торгова точка на вулиці Мельника, яка гостинно відчинить двері мешканцям мікрорайону Північний. Хоча це забрало тривалий проміжок часу, була й неабияка бюрократична тяганина, але, врешті-решт, справа вирішується позитивно. А це найголовніше, адже ми працюємо для наших споживачів.
Адреса ВАТ “Рівнехліб”: м.Рівне, вул. Кіквідзе, 66, тел. (0362) 22 14 96 (відділ збуту хлібозаводу №1), 5 30 72 (відділ збуту хлібозаводу №2), 5 42 21 (кондитерський цех).
Олеся ІВАННИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору