Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські даішники повернули 12-річного втікача його бабусі

Рівненська область 27-кві, 2010, 12:569 Lobanovskiy 1 001
Уже стають ближчими до людей рівненські ДАІвці: вони повернули пенсіонерці 12-тирічного онука. Хлопчик утік з дому після родинної сварки. Пройшов у домашніх капцях 18 кілометрів - аж тут працівники ДАІ. Нагодували й відвезли додому.

12-річний школяр Володимир втік з дому в одних домашніх капцях. Посварився з бабцею та дідом, які заборонили йому гратися на комп'ютері, і в сильний вітер пішов жвавою дорогою. Школяр вже здолав 18 кілометрів, коли його помітили патрульні.

Олександр Косинський, старший інспектор ДПС УДАІ Рівненської області:

- Коли я під'їхав до хлопчика, то побачив, що він був одягнутий зовсім не по погоді. Легкий шкільний піджачок на футболку та літні тапочки без носочків. Я в нього запитав: "Що сталося?" Але він промовчав. Тоді я задав йому питання, чи він не втік, часом, з дому. Хлопчина помахав головою і сказав, що таки втік з дому.

Правоохоронці обігріли подорожнього, нагодували, відвезли додому та з'ясували причину втечі.

Неля Іванівна, бабуся втікача:

- Почали його сварити за те, що він без дозволу заходить в хату. А може, там гроші на видному місті лежать, чи інші цінні речі. Та чоловік мій його вдарив. Він, напевно, розсердився і втік з дому.

Володимир мешкав у селі з дідом та бабцею - батьки в столиці на заробітках. Хлопець сумує за ними, а тому тікає з дому, зі слів бабусі, не вперше.

Неля Іванівна, бабуся втікача:

- Задзвенів телефон, і повідомили мені, що знайшовся Володимир. Я дуже була щаслива. Вибігла на дорогу зустрічати машину. Моїй радості не було меж. Я казала, слава Богу, що ти живий. І дай Боже здоров'я цим людям, які тебе зустріли!

Утім, куди саме збирався Володя, він так і не розповів. Бабця ж пообіцяла за цей випадок його не сварити.

З Рівненської області Світлана Марко, Тетяна Корпусова, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/society/2010/04/26/3647
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору