Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочалася атестація працівників УМВС

Кримінал 10-бер, 2005, 15:489 prov 1 365
Позачергова атестація всього особового складу проводиться згідно з наказом 19 лютого 2005 року.

Проходить цей іспит за участю спеціальних комісій, до складу яких залучені фахівці інших правоохоронних органів, зокрема: СБУ та прокуратури, представники громадськості, засобів масової інформації.

Кожен міліціонер має продемонструвати свою фізичну підготовку. Працівник міліції має бути обізнаним в медицині, щоб надати першу медичну допомогу. І що найважливіше – скласти нормативну базу. Атестуючого перевіряють знання законів та обізнанність про керівні посади в державі. Фізична підготовка плюс знання нормативної бази – це зелена дорога в лави МВС.

Атестація має на меті “відсіяти” непрофесіоналів та не обізнаних у своїй справі людей.

Відбулося “випробування” у працівників відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС; у відділі фінансових ресурсів та економіки; ресурсного забезпечення; капітального будівництва; охорони адмінбудинків обслуговуючого персоналу і охорони при УМВС.

У мешканців міста й області є чудова нагода дати відсіч непрофесіоналам та хабарникам. Якщо маєте факти щодо порушень законності й правопорядку, звертайтеся за телефонами довіри: 29-29-06, 29-26-27, 26-39-81.

Отримана інформація буде детально перевірятись і враховуватись при складанні атестаційних листів.

У засобах масової інформації буде опубліковано графік атестування працівників міліції. Громадяни зможуть дізнатися про дату проведення атестування співробітників тієї чи іншої служби, підрозділу УМВС України в Рівненській області.

Закінчується атестація 31 березня. Наразі, вже є неофіційні дані проте те, що лави МВС доведеться покинути деяким працівникам.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору