Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франківська міліція відтепер має власний стрілецький тир

Івано-Франківська область 02-лют, 2011, 08:449 Lobanovskiy 1 341
Перший день лютого стане пам’ятним в історії прикарпатської міліції. В обласному управлінні внутрішніх справ відкрито сучасний стрілецький тир, де відтепер можна буде проводити повноцінні заняття з особовим складом з вогневої підготовки. В урочистій обстановці символічну стрічку перед входом у нове приміщення перерізали ветеран міліції Івано-Франківщини полковник внутрішньої служби у відставці Василь Солоненко і начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.
Як згадує ветеран, який свого часу десять років очолював підрозділ з професійної підготовки міліціонерів, тоді лише були мрії, щоб мати у своєму розпорядженні такий тир і такі умови для проведення практичних занять. Натомість керівник прикарпатської міліції Василь Варцаба ще торік серед першочергових завдань у поліпшенні інфраструктури УМВС в області визначився однозначно – обласне управління має мати власну базу для професійної підготовки особового складу.
«Упродовж десятиріч УМВС змушене було орендувати для проведення занять з вогневої підготовки непристосовані приміщення в інших закладах та установах. На будівництво тиру знадобилося півроку, надалі ми постараємося оснастити його сучасними обладнанням і засобами. Тут створені усі умови для того, щоб кожен наш працівник мав можливість пройти належну підготовку і бути готовим професійно і в повному обсязі виконувати службові обов’язки», - зауважив на брифінгу для журналістів начальник обласного управління внутрішніх справ.
Після освячення тиру представниками духовенства першими виконували вправи з курсу стрільб керівники УМВС в області, начальники галузевих служб і міськрайвідділів міліції. Заплановано, що найближчим часом позмагатися у влучності зможуть й представники засобів масової інформації, які висвітлюють питання правоохоронної тематики.


Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору