Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті громадянин Чехії викрав власного сина

Івано-Франківська область 29-кві, 2010, 10:069 Lobanovskiy 989
Він хотів вивезти п'ятирічного Давида на батьківщину.
Чеський громадянин Мирослав хотів вкрасти власного сина та вивезти його на батьківщину. Однак покинути територію України йому не вдалося. На кордоні у Шегині його затримали прикордонники та міліція.
Як розповіла кореспонденту Gazeta.ua адвокат матері Наталія Шевчук, після розлучення українки Ірини та чеха Мирослава комісія із захисту прав дітей встановила графік зустрічей батька та сина.
Батько мав право двічі на тиждень, з десятої ранку до п'ятої вечора спілкуватися з хлопчиком. І обов'язково - в присутності соціальних працівників та представників сільради.
Місця спілкування із п'ятирічним Давидом вибирав батько.
Того дня вони спілкувалися в приміщенні Галицької районної служби у
справах дітей. З-під носа соціальних працівників Мирослав і викрав сина.
"Ми запідозрили щось неладне. Хлопчик попросився до вбиральні. Вона у іншому приміщенні. Батько залишив свої речі у кабінеті й пішов із сином , більше у той день не повернувся", - сказав Роман Коновалов, працівник служби у справах дітей Галицької РДА.
Кажуть, що чеський батько вже пробував викрасти сина серед білого дня. Вивести дитину за межі закладу не дозволила завідувачка.
Цього разу батько спланував все краще. Найняв у сусідній області водія і навіть виготовив для Давида закордонний паспорт. Щоправда, на фото зображена інша дитина.
У 17 років Ірина покинула Галич і поїхала на заробітки до Чехії. Там познайомилася і одружилася з майже вдвічі старшим за себе Мирославом. Згодом народився Давид.
Потім сім'я розлучилася й Ірина з Давидом повернулися у Галич.
Нині справою займається Івано-Франківський міський суд та районна прокуратура.
Покарання батькові не уникнути.

http://gazeta.ua/index.php?id=337247
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору