Рівне:

Створення та просування сайтів

батько вбив сина... випадково

Кримінал 31-сер, 2006, 13:109 prov 1 144
Один-єдиний постріл закінчив життєвий шлях 47-річного жителя міста Рівного Олександра. Чоловік помер під стінами лікарні. Батько, який вистрілив у сина з мисливської рушниці «ТОЗ БМ-16», плакав над знекровленим тілом і благав лікарів повернути йому життя. 73-річний Володимир перебуває у шоковому стані. А повірити у смерть сина не може ще й досі.
Похоронна процесія в останній шлях проводжала Олександра. Потік людей, омитий слізьми рідних і близьких, повільно рухався вперед. Тільки різнився цей ритуал від багатьох інших тим, що власного сина хоронив убивця, якого супроводжували працівники міліції, аби після закінчення відразу доправити в ізолятор тимчасового тримання.
Зі слів начальника Корецького райвідділу міліції підполковника Віталія Солов’я, добропорядна родина рівнян мала садибу у селі Невірків Корецького району, де вони мешкали багато років тому, доки не придбали житло в обласному центрі. На всі вихідні і святкові дні родичі з’їжджалися на батьківщину: разом працювали, разом і відпочивали. Драми, що розігралася увечері того злощасного дня, мало б не бути. Доля розчерком пера направила зброю у бік людини. І хоча батько свідомо вистрелив сину в ноги, аби налякати, постріл припав у стегно. Куля прямісінько влучила в артерію неподалік паху. А лікарі після огляду тіла померлого запевнили, що допомогти пораненому чоловіку практично змоги не було: він за лічені хвилини стік кров’ю.
Конфлікт виник між батьком і сином тому, що Володимир у Рівне повертатися не хотів, адже попереду був ще один вихідний, а син наполягав на тому, що пора виїжджати до обласного центру. Почав вимагати ключі від старенького «Жигуля». Однак батько не дозволив сину сідати за кермо, адже той був нетверезим. Слово за слово, погрози, образи – й пенсіонер кинувся до оселі по зброю. Однак спроба налякати сина закінчилася фатально.
Проти Володимира порушили кримінальну справу. Суд винесе підозрюваному вирок. А людський осуд і тягар скоєного залишаться з ним до останнього дня.
Олена Кузьменко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору