Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненшині батько вбив сина-інваліда, бо втомився за ним доглядати

Кримінал / Рівненська область 21-травня, 2012, 09:129 Lobanovskiy 2 206
У Володимирецькому районі 42-річний чоловік, який стомився доглядати за 17-річним сином-інвалідом, холоднокровно позбавив його життя. Чотири колото-різані рани, які зачепили серце та легені, виявилися несумісні з життям останнього. Чим же завинив перед батьком інвалід дитинства? Сьогодні відповідь на це питання шукають правоохоронці.
15 травня близько 16 години до міліції Володимирецького району надійшло повідомлення про раптову смерть за місцем проживання 17-річного мешканця села Острівці. Хлопець з діагнозом ДЦП уже тривалий час був прикутий до ліжка. За інвалідом доглядали рідні, адже у сім’ї, окрім нього, іще троє діточок. Непрацюючий 42-річний батько, який надто часто заглядав до чарчини, докоряв синові за його каліцтво.
Того злощасного дня чергова суперечка двох найрідніших людей завершилась трагедією для усієї родини. Перебуваючи напідпитку, 42-річний Іван вирішив покінчити з цією проблемою назавжди. Засобом для її вирішення став кухонний ніж, яким він і скористався. Після приїзду карети швидкої допомоги, лікарі якої лише констатували смерть, чоловік зізнався у вбивстві сина. Свій вчинок пояснив тим, що полегшив життя собі та рідним. За словами підозрюваного, постійний догляд за хворим — ось головна причина вкорочення віку власної дитини.
— Кримінальну справу порушено за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), 42-річний чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського міськвідділу, — прокоментував ситуацію начальник управління карного розшуку Микола Павленко. — Слідство триває. За скоєне чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

СЗГ УМВС
На Рівненшині батько вбив сина-інваліда, бо втомився за ним доглядати
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору