Рівне:

Створення та просування сайтів

Контрабанді – стоп

Кримінал 10-бер, 2005, 15:509 prov 1 213
Станом на 1 березня поточного року в рамках операції “Контрабанді стоп”, проведено 27 перевірок суб‘єктів підприємницької діяльності, які займаються імпортом товарів на митну територію України, в ході яких виявлено 17 порушень чинного законодавства. З незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на майже 200 тисяч гривень, в тому числі 7 автотранспортних засобів. Конфіскації підлягли також промислові товари та алкогольні напої. Припинено діяльність підпільного цеху незаконного виробництва останніх.

За цими фактами порушено дві кримінальні справи за ст. 191 “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем” та ст. 364 “Зловживання владою або службовим становищем” Кримінального кодексу України. До адміністративної відповідальності притягнуто 3 особи.

За результатами проведених перевірок до бюджету нараховано додаткових 122 тисячі гривень.

В зв‘язку з проведенням операції “Контрабанді стоп”, управління податкової міліції ДПА в області звертається до всіх жителів Рівненщини з проханням повідомляти про відомі громадянам факти ввезення чи реалізації товарів контрабандного походження за телефонами у м. Рівне 692-611 або 692-588.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору