Рівне:

Створення та просування сайтів

Митники борються з контрабандою

Кримінал 01-вер, 2005, 13:189 prov 1 073
У серпні в області завершилася операція “Контрабанді – стоп!”, яка проводилася Рівненською митницею і початок якої припадає на лютий нинішнього року.
Як розповів заступник начальника Рівненської митниці Ярослав Войтович, за весь період проведення операції працівники митниці завели 166 справ про порушення митних правил на загальну суму понад 2 мільйони гривень. Також порушили 6 кримінальних справ, серед яких дві – за ознаками злочину, передбаченого ст. 305 Кримінального кодексу України – за фактом контрабанди наркотичних засобів та чотири інших – за фактом контрабанди транспортних засобів (ст.201 КК України). Загальна вартість предметів контрабанди становить більше 13 мільйонів гривень.
Найбільш характерними порушеннями митних правил, виявленими під час проведення операції “Контрабанді – стоп!” були недекларуваня товарів, транспортних засобів, валюти; переміщення товарів через митний кордон України поза митним контролем; неподання митним органам необхідних документів; порушення зобов»язання про зворотнє вивезення товарів; неправомірні операції з транспортними засобами, що перебувають під митним контролем, і таке інше.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору