Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті п’яний гість гепнув господаря сокирою по голові

Закарпатська область 11-травня, 2010, 10:079 Lobanovskiy 1 021
Непроханий гість -- гірший за загарбника. У правдивості цих слів мав сумну нагоду переконатися 22-річний житель міста Хуст Закарпатської області.
У гості до Василя та його дружини завітав вечірньої пори 19-річний сусід Дмитро. Посиділи, випили горілки. Далі в хаті виникла сварка. Почалося все з того, що господар ударив в обличчя свою дружину. З якої причини, невідомо: чи то п’яний був, а чи до молодого гостя приревнував? За жінку вирішив заступитися гість, і тепер уже конфлікт продовжився між нетверезими чоловіками. Після словесної перепалки обидва зчепилися між собою. В якийсь момент розлючений гість вхопив сокиру й гепнув господаря обухом по голові! Той закривавлений звалився на підлогу. А його кривдник продовжив екзекуцію, тепер уже ногами. Коли ж нарешті вгамувався, зігнавши всю лють, то вирушив спати додому.
Прийшовши до тями, закривавлений господар помився і приліг на ліжко. Спершу думав, що все минеться. Але коли наступного дня йому стало геть зле, звернувся по допомогу в районну лікарню.
Медики констатували в хлопця серйозну травму голови, забій поперекової ділянки, розрив нирки з кровотечею. Про потерпілого повідомили міськвідділ міліції, і цією справою зайнялися правоохоронці. Їм вдалося встановити обставини, за яких травмувався молодий чоловік, а також затримали його кривдника. Сам же Дмитро, як з’ясувалося, вже має судимість за скоєння крадіжки. Тепер проти нього порушено кримінальну справу за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, повідомляє помічник начальника Хустського МВ ГУМВС по зв’язках із громадськістю та ЗМІ Сергій Шимон. А прооперований хлопець, якому довелося видаляти розірвану нирку, продовжує лікуватися.

Володимир Павлюх, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору