Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті п’яний батько порізав сина та дружину

Закарпатська область 25-січ, 2010, 10:119 Lobanovskiy 1 039
39-річний господар оселі (загалом спокійний чоловік, заробітчанин) напередодні добряче випив, прийшов додому вже “тепленьким” і затіяв “розборки” з дружиною.
Коли словесних аргументів чоловіку забракло, він взявся за кулаки. За матір вступився 21-річний син, який спробував втихомирити нетверезого батька. Однак той так розперезався, що схопив зі столу кухонний ніж й завдав сину три удари в живіт і в пах! Коли дружина спробувала вихопити з рук чоловіка холодну зброю, дісталося і їй лезом по руці.
Потерпілих каретою швидкої допомоги доставили в районну лікарню, де їм надали допомогу. Порізаного хлопця довелося госпіталізувати в травматологічне відділення й оперувати, а жінку після надання медичної допомоги відпустили додому. Ну, а горе-батькові тепер доведеться відповідати за скоєне перед законом.
- Вирішується питання про порушення кримінальної справи за завдання тілесних ушкоджень середнього ступеня важкості, - повідомляє перший заступник начальника Мукачівського МВ ГУМВС підполковник міліції Василь Токар.
Отак клята горілка вкотре наробила лиха на свята...

Володимир Павлюх, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору