Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному дружина порнула ножем чоловіка на очах у малолітньої доньки

Кримінал 20-бер, 2012, 11:529 prov 1 148
16 березня увечері між подружжям розгорівся сімейний конфлікт. Розлючена жінка, на яку неодноразово піднімав руку її 30-річний чоловік, схопила ножа і поцілила йому прямо у плече.
31-річна рівнянка Тетяна більше не могла терпіти знущань над собою. Сусіди кажуть, що подружжя не гребувало чаркою. Цього разу Олександр був знову напідпитку. Домашня сварка відбувалася на очах їхньої 5-річної доньки. Після скоєного Тетяна покинула оселю, а пораненого чоловіка лікарі станції швидкої медичної допомоги доставили у лікарню. Після надання меддопомоги чоловіка відпустили додому. Загроз життю та здоров”ю Олександра немає, втім за нанесення умисного легкого тілесного ушкодження Тетяні доведеться відповідати. Жінці загрожує штраф або громадські роботи, або ж виправні роботи.
Того ж дня, близько опівночі, із ножовим пораненням до лікарні потрапила 58-річна рівнянка Єлизавета. Жінку поранив її співмешканець. 50-річному Михайлу видалася нечиста сила. Пізніше він дасть пояснення правоохоронцям: «Прийшла нечиста сила – і я її здолав, а коли зайшла жінка до кімнати – побачив у ній демонську доньку. Схопивши ножа, порнув її у шию». Поранена жінка втратила багато крові.
- Хоч і в цивільному шлюбі вони прожили понад чотири роки, Єлизавета і раніше зазнавала знущань від свого співмешканця, адже той частенько розпивав спиртні напої і протягував до неї руки, - коментує начальник відділу карного розшуку Іван Руденко. – Чоловік зізнався у скоєному злочині. Наразі проводиться дослідча перевірка.
А за тиждень до того 63-річний рівнянин Юрій поцілив у живіт своїй 58-річній дружині. Одним ударом ножем чоловік спричинв проникаюче поранення черевної стінки з ушкодженням тонкої кишки. Чоловік із 70-х років хворіє на психічні розлади, мав не одну судимість за злочини, пов”язані із незаконним обігом наркотиків, крадіжки та пограбування. Свою родину Юрій тримав у постійному страху. Подружжя перебуває у медичних закладах на лікуванні. Відносно підозрюваного вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), за що передбачено позбавлення волі на строк від п”яти до восьми років.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору