Рівне:

Створення та просування сайтів

Чоловічий двобій: пасинок — з ножем, а вітчим — із сокирою

Кримінал 13-лют, 2012, 13:539 prov 940
Дивні речі виробляє оковита з людьми. Дивні і, як правило, недобрі. Цими днями до правоохоронців Рівненського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на вулиці у селі Грушвиця Рівненського району лежить непритомний закривавлений чоловік.
Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце пригоди. Але навіть досвідченим міліціонерам було важко встановити картину кривавих подій.
56-річний Сергій проживав у власному будинку разом із співмешканкою Марією та її 32-річним сином Миколою. Хоч до достатків родині було далеко, але на пляшчину оковитої вистачало.
Цього разу у гості завітав родич Марії. Випили, закусили і, звісно, щось не поділили. Слово за слово, та й розгорівся конфлікт.
Син вступився за матір, коли господар, перебуваючи «під хмелем», підняв на неї руку. Після цього у двобій вступили пасинок і вітчим. Гість намагався втихомирити та розборонити забіяк, але коли побачив, що Микола наніс удар кухонним ножем вітчиму в груди, втік з будинку.
Яким чином Сергію довелося підвестися, взяти сокиру, яка знаходилася в будинку, і нанести декілька ударів сокирою по голові Миколі, поки з'ясовують правоохоронці. А от пасинку, навіть після отриманих тілесних ушкоджень від вітчима, ще вдалося вийти на вулицю. Утім, подолав лише декілька метрів і впав на сніг.
За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) порушено кримінальну справу. Ведеться слідство, яке і з'ясує всі обставини сімейної драми. А за життя двох чоловіків борються лікарі. 56-річний Сергій перебуває у медзакладі із проникаючою раною черевної порожнини, а 32-річний Микола — із рубаними ранами голови.
Про це Провінційці повідомила Олеся ШЕВЧЕНКО, Рівненський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору