Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбудеться Speed Dating вечірка – побачення за 7 хв

Рівненська область 11-травня, 2010, 12:469 Lobanovskiy 1 709
«Експрес-побачення» відтепер і у Рівному
Очі не бачать — серце не покохає
(Афганське прислів’я)
Нині знайомства відбуваються за різними сценаріями – у кафе, дискотеках, пабах, концертах і т.д. Інтернет-знайомства є сильними суперниками для реальної зустрічі віч-на-віч. Колись були вечорниці, тепер навіть місця для зустрічей молоді немає. В м.Рівне є тільки доріжка за кінотеатром, де вечором прогулюються самотні дівчата в пошуках «нормальних хлопців» ( і навпаки).
Для многих местом знакомства есть кинотеатр, где можна посмотреть лучшие новинки кинопроката.
Де зараз сучасній молоді знайомитись з протилежною статтю? Можна на вечірках, що влаштовують різні університети в честь дня студента, до дня Св. Валентина. Можна у кафе за кухлем пива. Однак якщо мова йдеться про давно омріяне бажання знайти свою другу половинку, тоді і місць для пошуку я особисто не знаю. Знайома пробувала шукати свого майбутнього чоловіка через Інтернет – зареєструвалась на багатьох сайтах, відбулось кілька зустрічей (навіть за тисячу кілометрів від рідного міста). Поки безуспішно. Інша знайома ледь не щовечора в пошуках кохання самотньо бродила по вулицях. І чекала, що він – чоловік її мрій – знайде її: підійде сам, познайомиться і заживуть вони у мирі і щасті, народивши купу діток. Казок не буває. Їх вигадують, щоб прикрасити життя і збільшити суму перемог Добра над Злом.
Кількість спроб та невдач може прямувати до безкінечності. І другу половинку можна шукати довго, марно надіючись на бога шлюбу - Гіменея. Ось тому увагу привертає дійство, що має відбутись на днях у м.Рівне. 18 травня о 19.00 год. в арт-кав’ярні «Сальвадор Далі» (вул.Полуботка,4, продуктовий ринок) відбудеться грандіозне дійство - Speed Dating вечірка – побачення за 7 хв.
Спочатку скептично оцінила даний молодіжний проект, але почитала на форумах відгуки, осмислила переваги і недоліки даного заходу, використавши метод SWOT-аналізу. Якщо Ви – успішна і різнобічно розвинута людина, проте завантажені роботою чи навчанням, які не дозволяють Вам знайти час на особисте життя. Якщо у Вас є тяга до пригод і нових знайомств чи Ви зневірились у можливості знайти хорошу людину для спілкування, для подальших побачень, для спільного туристичного походу чи в нічні клуби… Тоді Speed Dating («швидкісні побачення») - це саме для Вас. Ви матимете змогу познайомитись із 10-ма представниками протилежної статі на протязі 1,5 год. І кожен може сам обрати, чи хоче він далі з кимось з ним спілкуватись. Це зустріч, яка ні до чого не зобов’язує. Хоча кожен робить власний вибір.
Ми подаємо на Ваш розсуд, нашому ексклюзивному читачу, план Speed Dating вечірки.
Протягом 110 хвилин у романтичній та затишній атмосфері кав’ярні «Сальвадор Далі» Ви матимете змогу познайомитись із 10-ма представниками протилежної статі. На спілкування із кожним учасником відведено 7 хв. Після сигналу ведучого чоловіки пересідають за інші столики, таким чином щоразу утворюється 10 пар. Усім учасникам будуть роздані бейджики з іменами і короткою інформацією про них, яка б полегшувала запам’ятовування. Буде також надано «картку симпатій», в якій Ви зможете занотовувати, хто із кандидатів завоював вашу увагу, а може, і серце. Якщо зацікавленість виявиться взаємною, учасники отримають контакти одне одного через організаторів на протязі 12 годин або безпосередньо на місці учасники власноруч можуть обмінятись телефонами.
Учасники заходу повинні попередньо зареєструватися (до 14.05.2010р.), надіславши листа на e-mail: nysyain@gmail.com, в темі листа потрібно вказати тему «Speed Dating». У відповідь на нього Вам буде надіслано анкету, яку Ви маєте заповнити і надіслати в електронному вигляді. Якщо у Вас немає такої змоги – прохання взяти анкету в профкомі студентів НУВГП (гуртожиток №6, вул. Чорновола, 53, 1 поверх).
Нині є різні шляхи для знайомства – вулиця, кафе, Інтернет, експрес-побачення – і тільки Вам обирати, «бо ти на землі людина і хочеш того чи ні – усмішка твоя єдина, мука твоя єдина, очі твої одні…» (В.Симоненко).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору