Рівне:

Створення та просування сайтів

Пульсар взяв реванш

Спорт 13-травня, 2010, 10:519 prov 1 246
Пульсар взяв реванш


Тривають матчі за 9-14 місця у суперлізі чемпіонату України з баскетболу. Після поразки від “Дніпро-Азота” рівненський БК-93 “Пульсар” здобув дві домашні перемоги. Черговою жертвою нашої команди стала “Політехніка-Галичина”. У західноукраїнському дербі господарі були сильнішими — 75:56 (17:16, 16:11, 28:19, 14:10).
Підопічні Михайла Переверзія мали перевагу у кожній десятихвилинці. Вигравши усі чверті, господарі святкували загальну перемогу. За усіма головними статистичними показниками рівняни випередили львів’ян. “Пульсарівці” перевершили “студентів” у двоочкових кидках (50 кинули і 22 влучили — 44% проти 32-14 — 43,8%). Кількість влучних дальніх кидків у суперників була однаковою — по 6, але з різної кількості спроб. У господарів — з 14 (42,9%), а у гостей — з 32 (18,8). Вдало кидали підопічні Михайла Переверзія штрафні кидки 13 з 16 (81,3 %) проти 10 з 15 (66,7%). Виграли господарі і обидва “щити” — 40 підирань у БК-93 “Пульсар” (13 на чужому і 27 на своєму) проти 35 (12-23). Здобуваючи невеличку перевагу у кожному ігровому епізоді, БК-93 “Пульсар” святкував перемогу — 75:56.
У господарів відзначалися: Олексій Полторацький — 19 очок, Вадим Рєка — 11, Ілля Шемосюк — 10, В’ячеслав Ковалевський та Олександр Коров’яков — по 8, Артем Шелуха та Віктор Герасимчук — по 5, Олексій Рябінін — 3. Найрезультативнішими у складі “Політехніка-Галичина” були Андрій Корочкін (14) та Нікола Лепоєвіч (12).
Володимир Полях, головний тренер БК «Політехніка-Галичина»:
— Проблема з організацією гри команди сьогодні проявила себе ще більше. Першого номера як не було, так і немає. Вилетів Макінтош, котрий бодай частково закривав цю позицію. Він міг щось організувати, вивести. Сьогоднішній матч показав, що ні Корочкін, ні Бойовіч, ні Лепоєвіч, ні Вільямс не в змозі зіграти на позиції першого номера. Але й як атакуючі гравці вони не впоралися зі своїми безпосередніми обов’язками. Якщо говорити про захист, то там теж проблем вистачає. Команда абсолютно не виконувала завдань, над якими працюємо на тренуваннях. Перед грою я сказав, що ми переважаємо суперника у зрості, тому повинні виграти підбирання. Але фін у цьому компоненті виглядав слабко, тому й зіграв так мало. В нападі ми також не продемонстрували агресивної гри. Команда, яка має у своєму складі легіонерів, повинна перемагати команду, яка не має жодного. Вчора ми всією командою дивилися півфінали Євроліги, і я запитував у гравців: «Бачили, як грають у захисті? Чому ж ми цього не робимо? Чому не виконуємо того, над чим працюємо на тренуваннях?».
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 «Пульсар»:
— Хочу подякувати хлопцям за те, що зібралися, показали характер та старалися. Якщо в попередній грі зі Львовом ми катастрофічно програли підбирання і дали супернику забити багато легких м’ячів, не встигаючи повертатися у захист, то сьогодні ми виграли підбирання, боролися протягом усього матчу. Загалом команда виконала поставлене завдання. Всі продемонстрували непогану гру, однак, знову ж таки, відзначу ветерана Полторацького, який вкотре став найрезультативнішим гравцем у складі команди.
Результати решти ігор: “Дніпро-Азот” — МБК “Миколаїв” — 65:83, “Хімік” — “Грифони” — 94:45.
Наступні матчі БК-93 “Пульсар” проведе знову вдома: 16 травня з “Хіміком” (Южний) та 17 травня із МБК ”Миколаїв”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору