Рівне:

Створення та просування сайтів

В Чернівцях перекрито міжнародний канал збуту наркотиків

Чернівецька область 18-травня, 2010, 08:399 Lobanovskiy 1 159
Днями працівники карного розшуку Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області під час оперативно-розшукових заходів викрили злочинну групу з міжнародними зв’язками, до складу якої входили четверо чернівчан віком від 22 до 37 років, які займалися незаконним перевезенням, зберіганням та збутом наркотичних засобів у вигляді кокаїну, трамадолу та психотропних речовин у вигляді таблеток екстазі.

Правоохоронці задокументовали факт надходження вказаних наркотиків з Іспанії на Україну шляхом передачі посилки мікроавтобусом через фірму, яку напередодні затримання в Чернівцях отримав один з членів угрупування.

Під час проведення особистого огляду членів групи та санкціонованих обшуків вилучено 3 грами кокаїну, 134 грами гашишу, 2250 доз трамадолу, 14 таблеток екстазі, гроші в сумі 15 тисяч гривень.

Також вилучено два автомобілі «ВАЗ-2110» та «Форд-Ескорт», які використовувались для перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин.

Всі члени злочинної групи затримані в порядку ст.115 кримінально-процесуального кодексу України та поміщені в ізолятор тимчасового тримання УМВС області. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору