Рівне:

Створення та просування сайтів

Нинішні тарифи низькі, тому...

Актуально 17-бер, 2005, 16:289 prov 1 127
Місцева влада все ще вагається у прийнятті такого рішення, тому вартість проїзду у пасажирському транспорті досі залишається найнижчою в Україні. Таким чином, приватні перевізники не лише не можуть придбати нові мікроавтобуси, а й ледь утримують в належному стані ті, що обслуговують населення вже декілька років.

Як зізнався пан Сливка, тарифи на перевезення не переглядалися впродовж шести років. Якщо раніше такої потреби не було, то більше як півроку тому, в зв’язку з підвищенням цін на пальне, це питання набуло не аби якої актуальності. В той же час, головний транспортник міста переконаний, що коли міська влада підійде з розумінням до проблем перевізників, то останні, в свою чергу, без проблем зможуть перевозити студентів і учнів за пільговими тарифами, не вимагаючи компенсації.

Керівники рівненських автотранспортних підприємств і приватні перевізники вже встигли написати заяву на ім’я міського голови Віктора Чайки. В ній вони розписали всі затрати на свою сферу бізнесу, починаючи з цін на пальне і закінчуючи заробітньою платою їхніх працівників та розмірами обов’язкових платежів до бюджету.

В зв’язку з тим, що пан Чайка на той момент перебував на лікарняному, заяву розглядав заступник міського голови Олександр Кравчук. Він і пообіцяв незадоволеним перевізникам винести їхнє питання на розгляд міськвиконкому, погодившись з тим, що їхні доводи є цілком слушними. Та схоже перевізники не зовсім повірили заступнику і пригрозили у разі, якщо міська влада не піде їм на зустріч, то вони просто відмовляться возити пасажирів за теперішніми тарифами.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору