Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові знайшли два крадених за кордоном автомобіля

Львівська область 19-травня, 2010, 08:329 Lobanovskiy 967
Поцуплені за кордоном автівки знаходять у Львові. Тільки цього тижня правоохоронці вилучили дві такі машини: одна вже давно їздила містом, а іншу готувалися розібрати на запчастини.

Під час огляду однієї з львівських станцій авторозбирання вилучено вкрадену за кордоном "Ауді А6". Машину, що належала угорцеві, вже мали демонтувати. Даївці розповіли: дізналися, хто господар, лише тому, що розбирачі не встигли вирізати номерів кузова і двигуна.

Сергій Вородій, старший інспектор із розшуку УДАІ у Львівській області:

- Власника даної авторозборки немає, є тільки працівники. В подальшому машина буде описана слідчо-оперативною групою і, по можливості, повернута власнику.

Хоча крадені автомобілі не завжди розпродають на запчастини. На престижних легковиках перекарбовують номери кузовів і двигунів, а потім продають шахраюватим або ж довірливим покупцям. Ось цей "Лексус" упродовж року їздив Львовом, допоки інспектори не виявили: машину розшукують.

Світлана Добровольська, керівник прес-служби УДАІ у Львівській області:

- Після експертизи було чітко встановлено, що автомобіль з перебитими номерами агрегатів, цей автомобіль рахується в угоні. В грудні минулого року його вкрали в Німеччині.

Цьогоріч на Львівщині виявлено чотири автівки, які вкрали за кордоном, дві з них - лише цього тижня.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору