Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники ДАІ виявили понад 30-ти транспортних засобів зі знищеними, перебитими номерами агрегатів

Останні новини 17-жов, 2008, 11:099 prov 1 187
Закінчилося проведення в області оперативно-профілактичних операцій під назвою «Автомобіль», «Зброя та вибухівка», які проводили працівники Державтоінспекції спільно з іншими підрозділами органів внутрішніх справ.
Старший інспектор з о/д ВДПС УДАІ УМВС Олександр Богатирьов розповыдає:
— Метою проведення вказаних операцій було покращення стану оперативної обстановки в області, посилення протидії злочинам, що пов’язані з незаконними заволодіннями транспортними засобами та виявлення фактів незаконного перевезення зброї, боєприпасів та вибухівки.
За час проведення операції «Автомобіль» працівники Державтоінспекції виявили понад 30-ти транспортних засобів зі знищеними, перебитими номерами агрегатів та 8 автомобілів номери агрегатів яких не співпадали із записами реєстраційних документів.
Також, виявлено 4 транспортних засобів, що незаконно ввезені на територію держави, а також 3 автомобілі, які рахувалися викраденими.
Крім цього, в ході проведення операції «Зброя та вибухівка» вартові доріг виявили 16 одиниць зброї, яка підпадає під ознаки холодної, вилучено однин саморобний пристрій та 62 одиниці боєприпасів, — повідомляє прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору