Рівне:

Створення та просування сайтів

ВАСИЛЬ ТА ОПЕРАЦІЯ “АВТОМОБІЛЬ”

Кримінал 22-гру, 2005, 11:519 prov 1 121
У період з 9 по 18 грудня на території Рівненської області працівники Державтоінспекції спільно з іншими галузевими службами провели загальнодержавну операцію “Автомобіль”.
У ході проведення операції та з метою покращення стану оперативної обстановки на території області, посилення протидії злочинам, пов`язаних з незаконним заволодінням транспортними засобами, працівники першого міжрайонного відділення ДАІ перевірили 58 об»єктів транспортної інфраструктури всіх форм власності.
У результаті проведення операції працівники ДАІ зафіксували 3 факти порушень, які мають ознаки злочину, пов`язаних із використанням автотранспорту.
Так, 16 грудня до рук “даішників” потрапив 28-річний рівнянин Василь, який керував автомобілем “Фіат-Дукато”. Під час огляду його авто міліціонери виявили, що частина кузова, де наноситься ідентифікаційний номер, була переварена в кустарних умовах. Автомобіль Василя правоохоронці доставили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, після чого поставили “Фіат” на штрафмайданчик.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору