Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів’янин викрадав виключно «Таврії», аби просто покататися

Львівська область 19-лют, 2010, 12:269 Lobanovskiy 948
У Львові затримали молодика, який викрадав автівки, і то лише Таврії, катався на них та згодом залишав на околиці міста. За два роки злодій-автолюбитель викрав п’ять Таврій. До автомобілів ставився з великою обережністю та майже з любов`ю. Автомобілі не нищив, не розбирав, просто катався день-другий і залишав на околиці міста.
Роман Рибіцький, начальник Франківського РВ ГУ МВСУ у Львівські області. Якоїсь корисливості в цьому немає. Він заволодівав автомобілем тільки з одною метою – покататися. Він від цього отримував, так як він казав – певне задоволення. Відповідно, будь якої корисливої мети – продати, чи за винагороду повернути, розібрати на запчастини – він не мав.
Двадцятидворічний чоловік викрадав лише Таврії. Їх, як пояснює, знав досконало. Був упевнений у тому, що зможе завести це авто, як і в тому, що воно не підведе на дорозі.
Роман Рибіцький, начальник Франківського РВ ГУ МВСУ у Львівські області Пояснював тим, що на вказаних автомобілях і замки дверей і замки запалювання недосконалі і вважав, що дані автомобілі найлегше вскрити. В його батька раніше був автомобіль Таврія і фактично, як він пояснює, він міг зібрати будь-яку деталь із закритими очима. До інших автівок навіть не наближався. Він їм просто не довіряв.
Здивувало правоохоронців і те, з якою точністю хлопець розповідав про кожну з тих Таврій, на якій йому довелося покататись. Він пам’ятав всі особливості автівок, навіть розказував, які несправність у них помічав.
Роман Рибіцький, начальник Франківського РВ ГУ МВСУ у Львівські області Хочеться відмітити одну деталь – злочинець мав дуже хорошу пам’ять. Пам’ять настільки в нього феноменальна, що він помічав будь-які недоліки, поломки в кожному автомобілі, які він уганяв. Фактично пам’ятає кожну дату, місце – все. Він чітко розказував в який день в який період часу він уганяв то й чи інший автомобіль хоча там по деяких фактах сплинув двохрічний термін.
Шукав автомобілі вдень, а потім приходив вночі і забирав покататись. Як правило, катався всього одну ніч. Удень роз’їжджати на крадених авто вважав небезпечним. Щоправда, на одній із Таврій, їздив аж кілька ночей.
За такі, на перший погляд, безневинні злочини, затриманому доведеться відповідати за всією суворістю закону. За статтею, інкримінованою молодикові, передбачено від п’яти до десяти років ув’язнення.

Уляна Сенько, Андрій Козлов, ВЗГ ГУМВС України в Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору