Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині викрали автомобіль, щоб продати на запчастини

Івано-Франківська область 19-травня, 2010, 08:419 Lobanovskiy 1 137
Саме заради такої мети, як уже встановлено, двоє мешканців Калуського району не лягали спати звечора у минулу суботу. Поопівночі вони розпочали реалізовувати наперед сплановану оборудку, а до ранку молодикам також було не до сну, щоправда, з іншої причини – вони змушені були давати свідчення щодо скоєного ними злочину правоохоронцям.

У райвідділ міліції зателефонував місцевий житель, який повідомив про викрадення його легковика. Зловмисники заволоділи машиною, зламавши двері гаражу на території гаражного кооперативу у райцентрі. Потерпілий розповів, що недавно відремонтував автівку, але, попри те, був дещо здивований тим, кому міг знадобитися його 28-річний “Москвич”, та ще й без акумулятора.

Отримавши повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем, слідчо-оперативна група міліції негайно виїхала на місце події, щоб обстежити його. Водночас розпочалися пошуки машини. Невдовзі на одній з вулиць Калуша міліціонери виявили не лише зниклого “Москвича”, але й безпосередньо викрадачів. Двоє молодих чоловіків щосили штовхали машину у напрямку околиці міста.

Затриманими виявилися мешканці Калуського району віком 20 та 22-роки. Як надалі стало відомо, угон ініціював молодший з калушан. Свого часу він працював у цьому гаражному масиві, де й отримав інформацією про автівку після капітального ремонту. Проти затриманих порушено кримінальну справу.
Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору