Рівне:

Створення та просування сайтів

Нові робочі місця для лікарів сімейного типу

Новини регіону 17-бер, 2005, 16:319 prov 1 255
Щоб колега не виглядав голослівним, сам начальник обласного управління медицини Петро Цимбала, запевнив, що всі підстави для таких оптимістичних поглядів є. Зокрема, за словами пана Цимбала, минулорічні показники фінансування медичної галузі області були в кілька разів кращими, ніж попереднього – 2003 року. З майже двохсот мільйонів гривень, двадцять п’ять – спрямували на будівництво нових медичних закладів та на тринадцять мільйонів закупили медичного обладнання і спеціального устаткування.

Та незважаючи на такі втішні показники, як розповів пан Ушкевич, в нашій області із запланованих вісімдесяти закладів сімейної медицини, на сьогоднішній день працює шістдесят два. Така їх кількість дає змогу охопити лише дев’ятнадцять відсотків населення нашої області. В той же час, на створення нових робочих місць вже чекають майже дві сотні підготовлених лікарів сімейного типу.

Водночас, заступник голови держадміністрації Іван Турко, закликав припинити євроремонти в медичних закладах нашого міста, а благодійні внески приймати лише від багатих пацієнтів. Незважаючи на те, що за рахунок таких благодійних внесків, минулорічна медична скарбниця поповнилася на додаткових 23 мільйони гривень. Пан Турко переконаний, що медицина отримає достатню підтримку з боку, як обласного так і державного керівництва. Безумовно, така репліка викликала певне пожвавлення серед працівників медичної галузі. Тому, заступник голови ОДА, скориставшись моментом, нагадав про те, що згідно з розпорядженням Василя Червонія, вони будуть змушені відмовитись від куріння та відзначення свят на робочих місцях.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору