Рівне:

Створення та просування сайтів

Невдале турне на схід

Спорт 27-травня, 2010, 11:509 prov 1 169
Невдале турне на схід


Наближається до завершення нинішній сезон у баскетбольній суперлізі. Рівненський БК-93 „Пульсар” провів два чергові матчі у боротьбі за 9-14 місця у Южному та Дніпродзержинську. В обох містах фінал для нашої команди був однаковим — поразки гостей.
Спершу підопічні Михайла Переверзія помірялися силами із южненським „Хіміком”. Господарі домінували на майданчику і впевнено перемогли — 87:58 (24:14, 19:14, 20:14, 24:16). Особливих проблем южненці у матчі не мали — з кожною чвертю різниця у рахунку збільшувалася і досягла майже тридцятиочкової.
У гостей відзначилися: Віктор Герасимчук — 15 очок, Олександр Коров’яков — 13, В’ячеслав Ковалевський — 9, Олексій Полторацький — 7, Олексій Рябінін та Вадим Рєка — по 6, Олексій Гусаківський — 2. У господарів найрезультативнішими були Сергій Попов — 17 пунктів та Станіслав Завадський — 16.
Станіслав Завадський, гравець БК «Хімік»:
— Емоції зараз тільки позитивні, тому що ми виграли вже шосту гру поспіль. В принципі, в команді всі добре грали, хоча й зробили забагато помилок. Але ми працюємо над цим, будемо намагатися усувати недоліки з кожним наступним матчем.
Валентин Воронін, головний тренер БК «Хімік»:
— Самі гравці вже відчувають, що вони трохи сильніші. У мене за великим рахунком немає претензій до гравців, є претензії щодо розуміння деяких моментів, є ситуації, в яких були прийняті неправильні рішення, - але це той досвід, який приходить з часом, проведеним на майданчику. В декількох останніх іграх у захисті значно додали. Хотілося б зараз зайнятися тактикою - немає стрункості в грі. Є проблеми, я їх бачу та розумію, в якому напрямі потрібно рухатися. Однак з молодими гравцями йти до поставлених цілей не так просто. Додається швидкість - і одразу збільшується кількість помилок. Але вже сьогодні можна відзначити, що деякі моменти захисних дій вдаються вже непогано.
Олександр Коров’яков, гравець БК-93 «Пульсар»:
— Сьогодні помітно було, що ми виявилися слабшими за суперників - команда віддавалася грі повністю в кожному елементі та закономірно виграла. Не знаю, що трапилося сьогодні, ми налаштовувалися на матч, та й результат для нас важливий - повинні були вигравати, щоб наздогнати «Дніпро-Азот». Але наші гравці сьогодні просто слабші.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 «Пульсар»:
— На сьогоднішній день є певні проблеми в команді, позначилося також і те, що в останній грі отримав невелику травму наш основний розігруючий Ілля Шемосюк, який не зміг взяти сьогодні участь в грі, а два Олексії - Рябін і Гусаковський не зуміли організувати команду. Багато в чому з цієї причини гра й носила такий неорганізований характер. Окрім цього, на початку другої чверті отримав травму Артем Шелуха, що теж дуже негативно позначилося на команді, оскільки в основі - багато вікових гравців, вже накопичилася велика втома, так що кожен “пульсарівець” в строю у нас дуже цінний. Слабко зіграли сьогодні Олексій Полторацкий, Вадим Рєка, Вадим Коваль. Внаслідок цього ми програли підбір — 55 (у суперника) проти 27 (у нас), це величезна різниця.
Потім настала черга завітати у Дніпродзержинськ. Поєдинок виграв „Дніпро-Азот” — 82:71 (19:16, 13:29, 30:15, 20:11). Проте проходив він за іншим сценарієм. Впродовж всього ігрового часу на майданчику точилася безкомпромісна боротьба. БК-93 „Пульсар” доклав чимало зусиль, аби здобути перемогу. На жаль, провал у третій чверті та невдала гра у заключній не дозволив рівнянам це зробити.
У складі гостей відзначалися: Олексій Полторацький та Віктор Герасимчук — по 21 очку, Олександр Коров’яков — 13, В’ячеслав Ковалевський — 7, Вадим Рєка — 6, Ілля Шемосюк — 2, Вадим Коваль — 1. У господарів найрезультативнішими були Ламар Карім — 24 пункти та Олександр Берхін
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 «Пульсар»:
— Сьогодні першу половину матчу хлопці відіграли добре, як в захисті, так і в нападі. Проте у третій чверті „провалилися”. Мабуть сталося це через те, що команда у нас вікова. Гравці збилися на індивідуальну гру, але майстерності не вистачає. Крім того, в останні півтори-дві хвилини, при рівному рахунку ми не забили декілька стовідсоткових м’ячів.
Ігор Чигринов, головний тренер БК «Дніпро-Азот»:
— Завдання на сезон майже виконано. Прикро, коли гравці перестають робити те, що їм говориш. Впродовж другої десятихвилинки ми пропустили більше, ніж за всю другу половину поєдинку. Подібних перепадів у матчі не має бути. Необхідно виходити на майданчик і працювати від початку до кінця. З іншого боку я радий, що все так завершилося.
Результати решти ігор: “Хімік” — “Галичина-Політехніка” — 84:88, “Дніпро-Азот” — “Галичина” — 71:90, “Грифони” — МБК “Миколаїв” — 92:95 ОТ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору