Рівне:

Створення та просування сайтів

За вбивство рідного брата - за грати

Кримінал 27-травня, 2010, 11:569 prov 1 138
Дубровицький районний суд Рівненської області завершив слухання кримінальної справи, порушеної проти 47-річного Михайла за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).
Ця подія сталася у вересні минулого року в с.Озерськ, що на Дубровиччині.
Рідним братам будинок у селі дістався в спадок від батьків. Тут обидва холостяки й хазяйнували разом та підтримували лад у господарстві: орали, засівали, збирали урожай, годували худобину. Обоє були працьовиті, однак менший брат завжди вимагав грошей на розваги. Ось і того вечора обоє посварились за гроші, які отримали напередодні від продажу коня. Михайло, який до того ж був напідпитку, почав вимагати свою частину, а коли почув відмову – з опалу наніс братові кілька ударів дерев’яною палицею по голові. Після цього останній ще зміг піднятися та зайти у помешкання, однак через декілька годин чоловікові стало зле і він помер. Як виявилося згодом, причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма та перелом ребер внаслідок нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Під час судового засідання підсудний визнав свою вину і розкаявся, що так сталося. Відповідно до вироку районного суду від 26.04.2010р. його визнано винним у скоєному та засуджено на 7 років позбавлення волі. Вирок набрав чинності, в апеляційному порядку не оскаржувався.
Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору