Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному оголошений вирок у справі смерті біля місцевого дискоклубу

Кримінал 19-бер, 2009, 15:339 prov 1 140
Рівненський міський суд Рівненської області завершив слухання кримінальної справи, порушеної щодо мешканця м.Рівне, студента одного із ВПТУ, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.121, ч.1 ст.186, ч.2 ст.296 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, грабіж, хуліганство, вчинене групою осіб). Про це повідомила начальник відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Рівненської області, старший радник юстиції Оксана Федорова.
Подія сталася у серпні 2007 року поблизу диско-клубу “Октант”, що в м.Рівне. Як встановило слідство, о 5 годині ранку виник конфлікт між трьома хлопцями, які відпочивали в цьому розважальному закладі. Під час сварки тоді ще неповнолітній Дмитро, який до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння, спільно із своїм товаришем почали бити 30-річного Юрія. Відібравши у чоловіка особисті речі, вони покинули його лежати на землі. Від численних тілесних ушкоджень Юрій помер. Як виявилося згодом, причиною смерті стали тілесні ушкодження, які завдав саме Дмитро.
Під час судового засідання підсудний визнав свою провину та попросив вибачення у рідних. Вироком міського суду від 19 лютого 2009 його визнано винним у скоєному та засуджено до 5 років позбавлення волі. Одночасно засуджено до 1 року 7 місяців позбавлення волі його товариша, якого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору