Рівне:

Створення та просування сайтів

За вбивство 20-річного хлопця двох молодиків засудили на тривалий строк

Кримінал 07-травня, 2009, 15:039 prov 1 093
Апеляційний суд Рівненської області завершив слухання кримінальної справи, порушеної щодо двох мешканців Рівненського району за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.186, ч.2 ст.115 КК України (грабіж, умисне вбивство). Про це повідомили у обласній прокуратурі.
Доведено, що у серпні 2008 року в селі Оржів Рівненського району виник конфлікт між трьома хлопцями, які разом відпочивали поблизу річки Горинь. 23-річний Олексій та 20-річний Сергій вже декілька місяців перебували в неприязних стосунках. Під час чергової сварки Олексій, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вирішив помститися за попередні образи. Разом зі своїм товаришем він спочатку Сергія побив ногами, а потім душив ременем. Відібравши особисті речі та побачивши, що той не подає ніяких ознак життя, хлопці самі й викликали “швидку”. Насильницька гостра асфіксія, як встановили судмедексперти, і стала причиною смерті.
Під час судового засідання підсудні визнали свою провину та просили вибачення у рідних. Вироком міського суду від 8 квітня 2009 року обох визнано винними у скоєному. Олексія засуджено до 13 років позбавлення волі, а його товариша — до 12 років і 6 місяців.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору