Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 03-чер, 2010, 12:079 prov 1 100
Після п’ятого туру чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги визначився одноосібний лідер. Оржівський “ОДЕК” здобув свою п’яту поспіль перемогу і очолив турнірну таблицю — 15 очок. На три менше у рівненського “Хіміка” та сарненського “Маяка”. Результати ігор: “Случ” — “ОДЕК” — 0:2 (юнаки — 0:0), “Енергія” — “Гоща-АМАКО” — 1:3 (0:0), “Сокіл” — “Волинь-Цемент” — 0:0 (3:1), “Хімік” — “Маяк” — 4:2 (0:5), “Славія” — “Ізотоп-РАЕС” — 1:1 (0:0).
***
Рівненщина спортивна

У першості області у другій лізі продовжує лідирувати команда “РОКО-Городок”. Після п’яти ігор у них стовідсотковий результат — 15 очок. На шість менше у “Сокола” та ФК “Смига”. Результати ігор: ФК “Смига” — “Авагард” — 4:1, “Горинь” — “Полісся” — 1:1, “РОКО-Городок” — “Фіалка” — 2:0, “Горизонт” — “МлинКов” — 5:2. Матч між “Соколом” та “Водником” відбувся у середу.
У вівторок на центральному стадіоні “Авангард” урочисто відкрили “Кубок майбутніх чемпіонів 2010 року” з футболу. На старт змагань вийшли команди 34 шкіл Рівного. Команди поділено на п’ять груп (в чотирьох по сім команд і в одній — шість). Після відбіркових матчів по три кращі команди з груп та одна за кращими показниками продовжать боротьбу за почесний приз за кубковою системою. Фінал відбудеться 18 червня на стадіоні “Авангард”.
***
Рівнянка Софія Ковалець невдало стартувала на тенісному турнірі “Roland Garros” (юніори). У першому раунді юніорського турніру у Парижі юна спортсменка поступилася Онс Ябур з Тунісу — 6:7, 2:6.
***
Знову посіли друге місце, пропустивши вперед тільки господарів, регбісти рівненського “Юніора”. На другому відбірковому етапі чемпіонату України з регбі-7 серед команд першої ліги, що пройшов у Львові в цю суботу, рівненські регбісти підтвердили своє право на участь у фінальній частині чемпіонату. Вперед “Юніор” знову пропустив тільки господарів - цього разу це були львів‘яни з РК “Сокіл-Верховина”. Переможець першої відбірки - Івано-Франківський “Роланд” зайняв третє місце, залишивши позаду СК “Тернопіль” та ДЮСШ-”Буревісник” з Хмельницького.
***
На рівненському мототреці відбулася товариська гонка між місцевим “Сигналом” та угорським “Мішкольцом”. Господарі здобули впевнену перемогу з рахунком — 52:38. У переможців очки набирали: Даніїл Іванов — 11, Сергій Даркін та Кирило Цуканов — по 9, Семен Власов — 8, Ілля Бондаренко — 7, Сергій Караченцев та Роман Іванов — по 4. У гостей кращими були Володимир Дубінін та Павел Мєсьонц — по 10.
***
Рівненський хокейний клуб “Фаворит” вийшов у фінальну частину змагань “Дністровський Кубок”. Наші спортсмени минулого тижня обіграли хокеїстів із Хмельницького з рахунком - 8:4, а також здолали тернополян - 9:4. 20 червня у Вінниці буде визначено переможця турніру. До фіналу, окрім наших хокеїстів, пройдуть ще три клуби. Найімовірніше, двома з стануть команди з Чернівців та Вінниці. Представники рівненського клубу “Фаворит” обіцяють поборотися за перше місце. Хоча, кажуть, це буде нелегко. Адже у фіналі вони гратимуть із дуже сильними суперниками.
***
В обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулася фінальна частина Спартакіади серед дошкільних навчальних закладів міста. Це традиційні змагання, приурочені до Дня захисту дітей. Участь у фіналі взяло шість команд, котрі перемогли на зональних змаганнях серед дитсадків. У підсумку найшвидшими та найспритнішими стали вихованці дитсадка №46, другу та третю сходинку посіли команди 29-го та 57-го дошкільних навчальних закладів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору