Рівне:

Створення та просування сайтів

Шашлик з рисом

Порадниця 28-чер, 2007, 19:329 prov 1 493
Вирізку нарізати на шматочки по 20–25 г і відбити так, щоб шматочки були завтовшки 5 мм. Свинячий шпик нарізати на тонкі шматочки. М’ясо нанизати на шпажку впереміж зі шпиком так, щоб з обох кінців на шпажці були шматочки м’яса. Шашлик на шпажці посипати сіллю, червоним меленим перцем і підсмажити на сковорідці зі свинячим салом. Подаючи на стіл, на середину тарілки покласти грядочкою розсипчасту рисову кашу, полити її вершковим маслом і м’ясним соком. На кашу викласти готовий шашлик, а на нього – кільця ріпчастої цибулі, смаженої на фритюрі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору