Рівне:

Створення та просування сайтів

Наша кухня

Порадниця 25-січ, 2007, 16:229 prov 1 585
ТОВЧЕНИКИ РИБНІ
Для приготування страви необхідно: філе риби — 400 г, борошно — 1 ст. л., цибуля — 1 шт., масло вершкове — 1 ст. л., сіль, перець. Для гарніру: картопля, морква, цибуля, томати — по 2 шт., масло вершкове — 2 ст. л.
Філе риби з цибулею пропустити крізь м’ясорубку, додати борошно, розтоплене вершкове масло, сіль, перець, перемішати до однорідної маси. Сформувати кульки, поставити у холод.
Моркву та картоплю почистити, нарізати, цибулю почистити, але не нарізати, томати нарізати на 4 частини. Овочі відварити: до напівготовності картоплю і моркву, потім додати цілу цибулю, наприкінці варіння — томати. З овочів злити відвар, залити ним товченики (залити рівно стільки, щоб покрити товченики), знов довести до кипіння. А потім на малому вогні варити 25 хв. Подавати товченики з відвареними та политими вершковим маслом овочами.

Гарбузовий рулет:
Начинка: 1кг очищеного гарбуза потерти, 1 склянку очищеного грецького горіху перемолоти, додати 5 столових ложок цукру.
Розігріти 150 рослинного маргарину, додати 1 склянку газованої води, 1 чайну ложку солі, вилити в 1 кг борошна та вимішати, щоб тісто було крутим.
Тісто розкатати тонким шаром, змастити олією, викласти на тісто шар начинки, закрутити, викласти на змащений олією лист, порізати рулет на порційні шматочки (щоб випаровувалася волога) та випікати 40хв в розігрітій духовці. Після випікання дати відстоятися кілька годин.


Яблучне печиво
1кг яблук нарізати соломкою (зі шкіркою), додати 5-6 столових ложок цукру (за смаком), 1 чайну ложку соди, щіпку кориці, 1 склянку рафінованої олії, 2 склянки манної крупи, 2 склянки борошна. Все вимішати, викласти тонким шаром на змащений олією лист та випікати у розігрітій духовці до появи яблуневого запаху. Після випікання змастити будь-яким варенням та дати відстоятися кілька годин, після чого порізати кубиками, чи різними формочками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору