Рівне:

Овочевий суп

Кулінарні рецепти 11-янв, 2012, 15:289 prov 897
Складові: вода - 3л, овочева суміш - 200гр (брюссельська капуста, броколі, стручкова квасоля, морква), 1 свіжий помідор, 1 болгарський перець, картопля - 3шт, філе індички - 300гр, вершкове масло - 20гр, зелень, вершки, сіль, перець за смаком.
Приготування: м'ясо помити, мілко порізати та поставити варитися. Картоплю, перець та помідор порізати кубиками. Помідори та перець злегка обсмажити на сковорідці, додати 20гр вершкового масла та посолити.
Коли м'ясо буде майже готовим додати картоплю, через 5хв всі інші овочі та піджарку, варите ще 10хв. Все посолити та поперчити (якщо любите кисленький суп то додати лимонної кислоти). При подачі заправити вершками та свіжим кропом.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Июль 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Вгору