Рівне:

Овочевий суп

Кулінарні рецепти 11-янв, 2012, 15:289 prov 865
Складові: вода - 3л, овочева суміш - 200гр (брюссельська капуста, броколі, стручкова квасоля, морква), 1 свіжий помідор, 1 болгарський перець, картопля - 3шт, філе індички - 300гр, вершкове масло - 20гр, зелень, вершки, сіль, перець за смаком.
Приготування: м'ясо помити, мілко порізати та поставити варитися. Картоплю, перець та помідор порізати кубиками. Помідори та перець злегка обсмажити на сковорідці, додати 20гр вершкового масла та посолити.
Коли м'ясо буде майже готовим додати картоплю, через 5хв всі інші овочі та піджарку, варите ще 10хв. Все посолити та поперчити (якщо любите кисленький суп то додати лимонної кислоти). При подачі заправити вершками та свіжим кропом.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Февраль 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Вгору