Рівне:

Зелений борщ

Кулінарні рецепти 11-січ, 2012, 15:269 prov 738
Складові: м'ясо - 300гр, картопля - 2-3шт, зелень (щавель, зелена цибуля, кріп, петрушка) - 400гр, варені яйця - 3-5шт, сметана, сіль, перець горошком, лаврушка за бажанням.
Приготування: м'ясо помити, порізати та поставити варитися. Почистити, помити та порізати картоплю, мілко порізати зелень та яйця.
У бульйон, що вариться, додати перець горошком та листочок лаврушки, все посолити. Коли м'ясо буде вже майже готовим додати картоплю, через 10хв всипати зелень, дати ще покипіти 5хв, в кінці додати варені яйця, дати закипіти та виключити.
При подачі заправити сметаною.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Жовтень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Вгору